canlı destek

2021 – 2022 Eğitim– Öğretim Yılı Güz Dönemi Dersleri Hakkında Duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

Enstitümüz 2021 – 2022 akademik yılı güz dönemi dersleri 11 Ekim 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Üniversitemizin 31.08.2021 tarihli Senato kararı ve Enstitümüzün ilgili kurullarında alınan kararlar doğrultusunda teorik derslerin bir kısmı uzaktan, bir kısmı yüz yüze; uygulamalı dersler ise yüz yüze yapılacaktır. Yüz yüze yürütülecek derslerin salgın tedbirleri (maske, mesafe, hijyen, aşı, test raporu gibi) doğrultusunda seyreltilmiş gruplar şeklinde yürütülmesi planlanmaktadır. Eğitim – Öğretime ilişkin alınan kararlar salgının seyrine göre değerlendirilerek gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Kampüsümüzde güvenle ve kesintisiz bir şekilde eğitime devam edilebilmesi için aşılarınızı tamamlayarak güz dönemine başlamanızı öneriyor, sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyoruz.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Ege Üniversitesi